News archive

Entombed AD op Graveland Open Air
Deze band heeft geen introductie meer nodig…. We verwelkomende de heren van Entombed A.D. dan ook van harte op Graveland Open Air – 2019
Lees verder >>
Lucifericon op Graveland Open Air
Vanuit de duisterste dieptes zal Lucifericon hun lugubere oldschool death metal over het Graveland open Air uitstorten.   
Lees verder >>
Jupiterian op Graveland Open Air
De massieve sound van de Braziliaanse doom band Jupiterian zal Graveland Open Air – 2019 overweldigen als een lawine in slow-motion.    
Lees verder >>
Immolation op Graveland Open Air
Na 30 jaar gitzwart doodsmetaal klinkt het New Yorkse kwartet Immolation vandaag de dag zwartgeblakerder dan ooit.
Lees verder >>
LIK op Graveland Open Air
Uit de gloeiende sintels van het nog steeds fel brandende Zweedse death metalvuur ontspringt LIK om Graveland Open Air volledig in as te leggen.  
Lees verder >>
Krypts op Graveland Open Air
Na op uiterst lugubere wijze op de deur te hebben geklopt met hun sinistere death metal is ook Krypts toegelaten tot het Graveland Open Air horror kabinet.  
Lees verder >>
Horrendous op Graveland Open Air
De nieuwe reeks aankondigingen start met niemand minder dan Horrendous​. De heren komen voor hun eerste Europese show exclusief naar Graveland Open Air – 2019 Tickets hier verkrijgbaar.
Lees verder >>
Dead Will Walk op Graveland
Het lokale gruwelkabinet genaamd Dead Will Walk zal op GRAVELAND OPEN AIR zulke oerkreten slaken dat de gemiddelde zombie er verlegen van wordt. Dus
Lees verder >>
The Crown op Graveland Open Air
The Crown zal Graveland Open Air – 2019 overdonderen met een wervelwind van death-thrash metal. Aaaargghhh! Heb je nog geen early bird ticket gekocht?
Lees verder >>
Marduk op Graveland Open Air
Marduk op Graveland Open Air Het is Marduk Official dat garant zal staan voor schedelsplijtende blackmetal op Graveland Open Air 2019. Tickets zijn HIER verkrijgbaar.
Lees verder >>